Taxatierapport woning

Taxatierapport

Je hebt een woning gekocht, je wilt je woning verbouwen of je wilt je hypotheek oversluiten en de waarde van jouw woning bepalen. In deze situatie’s kan de bank een gevalideerd taxatierapport van een erkend woning taxateur verlangen met daarin de waardebepaling van jouw huis. Jij en de bank moeten er immers op kunnen vertrouwen dat de door de taxateur getaxeerde waarde van de woning juist is.

De taxatierapporten die uitgegeven worden door Hier Makelaars worden geaccepteerd door iedere in Nederland erkende geldverstrekkende instelling. Vraag hier je taxatierapport aan, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je te informeren over de te volgen taxatieprocedure van jouw woning.

Heb je verkoopplannen? Vraag dan een vrijblijvende en kosteloze waardebepaling aan van jouw woning.

taxatierapport

Tijdens de taxatie let onze taxateur op de volgende belangrijke aspecten:

  • staat van onderhoud;
  • inhoud en oppervlakte;
  • functionele indeling;
  • kwaliteit van constructie en gebruikte materialen;
  • rechten en plichten, zoals erfpacht en recht van overpad;
  • ligging van de woning in de directe omgeving.

Onze taxateur neemt indien nodig contact op met de gemeente voor informatie over het bestemmingsplan. Verder doet hij kadastraal onderzoek om te zien of de constateringen in -en om de woning overeenkomen met de gegevens van het Kadaster. Mede op basis van bovenstaande gegevens kan onze taxateur de waarde van jouw woning berekenen.