Verkoopmakelaar Nieuw Vennep en Hoofddorp

Samen met Hier Makelaars jouw huis succesvol verkopen

Als je je huis wil verkopen is Hier Makelaars een goede keuze. Een huis verkopen doe je niet zomaar, het is een vak, iets wat onze makelaars maar al te goed begrijpen. Wij verkopen met persoonlijke aandacht, voor jou en voor jouw woning. Mede door betrokken medewerkers, een uitgekiende verkoopstrategie, de mogelijkheid voor jouw koper om ‘online’ te bieden en de mogelijkheid om de koopakte digitaal te ondertekenen zijn wij de afgelopen jaren één van de snelst groeiende makelaarskantoren in de regio! Met de verkoop makelaar van Hier Makelaars heb je een grotere slagingskans voor een snelle en succesvolle verkoop van jouw woning.

Deskundig advies bij de verkoop van jouw huis

Hier Makelaars is lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Dennis, onze makelaar-taxateur is VastgoedCert en NRVT gecertificeerd en is sinds 1997 actief in ons werkgebied. De goede wisselwerking tussen De Hypotheker Hoofddorp, De Hypotheker Nieuw-Vennep en onze vestiging zorgt direct voor een breed netwerk aan contacten.

 

Verkoopstrategie op maat

Met onze verkoopstrategie verkopen wij onze woningen al jaren sneller dan de gemiddelde lokale NVM makelaars. Zo bestaat ons Basis Verkoopstrategiepakket uit een verkoop stylingadvies, een professionele woonvideo, plattegronden en 360 graden foto’s. Ook wordt de hele fotorapportage van jouw woning bij Hier Makelaars zonder groothoeklens gefotografeerd. Eerlijke foto’s ‘verkopen’ jouw woning immers beter. Ook het gebruik van sociale media en het organiseren van en open huis maakt een belangrijk deel uit van onze verkoopstrategie. Hierbij zetten wij naast Funda bijvoorbeeld ook Facebook in om de verkoop van jouw woning bij een nog breder publiek onder de aandacht te brengen. Tijdens een gratis waardebepaling geeft de makelaar graag een toelichting op onze werkwijze.

 

Uniek! Transparantie voor de koper en verkoper met ‘Online bieden’

Het is toch logisch dat je zo snel mogelijk op de hoogte wilt zijn als een bod op jouw woning is uitgebracht? Het lijkt logisch, maar zo logisch is dat niet. Je bent afhankelijk van wanneer de verkoop makelaar tijd heeft om de uitgebrachte bieding(en) op jouw woning door te geven. Bij Hier Makelaars behoort deze ‘vertraging’ tot het verleden. Wij willen graag transparantie voor jou als verkoper en voor jouw aspirant koper en bieden de mogelijkheid aan de aspirant koper om online een bod uit te brengen op jouw woning. Een bod kan hiermee in vier eenvoudige stappen worden uitgebracht. Het uitbrengen van een bod wordt hiermee kinderspel. Het bod kan worden uitgebracht via onze website met een smartphone, tablet, laptop of desktop. Snel en simpel…..

Zodra de aspirant koper een bod op jouw woning heeft uitgebracht, ontvang jij als verkoper van Hier Makelaars een e-mail notificatie met een samenvatting van het uitgebrachte bod. Hierdoor ben je direct en volledig op de hoogte van het geboden bedrag en de randvoorwaarden waaronder de bieder het bod heeft uitgebracht.

Als de makelaar van Hier Makelaars vervolgens contact met jou opneemt om het bod te bespreken, ben je dus al volledig op de hoogte van de inhoud van de bieding!

verkoop makelaar

 

Gemak met het digitaal tekenen van de koopakte

Uiteraard tekenen wij op verzoek de koopakte op kantoor waarbij wij de koopakte op hoofdlijnen met jou en de koper doornemen om vervolgens gezamenlijk de koopakte te ondertekenen. Wij bieden echter ook de mogelijkheid om de koopakte digitaal te ondertekenen. Dit kan je in veel gevallen voordeel opleveren. Zo hoef je hiervoor niet extra vrij te nemen en teken je de koopakte waar en wanneer je wilt.  Zodra de akte volledig is getekend ontvang je automatisch een kopie van de volledig getekende koopakte in je e-mailbox!

 

Verkoopmakelaar in de regio Hoofddorp en Nieuw Vennep

Hier Makelaars is actief in de regio Haarlemmermeer, hieronder vallen onder andere Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Ook in de randgemeentes van de Haarlemmermeer zijn wij actief.

 

Afspraak maken met één van onze verkoopmakelaars?

Wil je een afspraak met één van onze verkoop makelaars, vraag een kosteloze waardebepaling aan! Tijdens deze waardebepaling inventariseren wij graag hoe wij jouw woning tegen de beste condities kunnen verkopen en lichten wij onze verkoopstrategie en onze kosten toe. Vul hier je gegevens in, of bel tijdens kantooruren met onze vestiging.

verkoop makelaar