Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Dennis Cos

“ Samen met mijn team gaan voor het beste resultaat ”

“Vanaf 1997 ben ik met veel plezier aktief als NVM makelaar – taxateur in onroerende zaken. Na bij de verschillende makelaars kantoren in Hoofddorp en Nieuw-Vennep te hebben gewerkt, kreeg ik in 2004 de gelegenheid als zelfstandig ondernemer zelf mijn koers te bepalen, de eerste vijf jaar onder een franchise vlag en vanaf september 2009 onder onze eigen naam Hier Makelaars.

Voor mij is het beroep ‘makelaar’ niet alleen een afwisselend beroep waar je nooit bent uitgeleerd, het is ook nog eens een beroep wat veel voldoening geeft omdat je door je marktkennis en ervaring ook daadwerkelijk iets kan toevoegen voor je opdrachtgever bij het kopen of verkopen van een huis.

Maar, een goede makelaar ben je pas met een goed team om je heen. Een team waar ik trots op ben! Samen met Pascalle, Eileen en Merel zetten wij ons met veel betrokkenheid en enthousiasme in om voor jou je woning voor de beste prijs te verkopen, of om samen met jou je droomwoning voor een scherpe prijs (aan)te kopen.

Graag tot ziens bij Hier Makelaars!”

Dennis Cos is contact persoon voor...