Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Over Hier Makelaars

Hier Makelaars bestaat uit een enthousiast en gedreven team van vier personen; Dennis, Pascalle, Eileen en Merel.
Samen helpen wij jou met veel passie en enthousiastme bij het kopen of verkopen van jouw woning. Helder, eerlijk, recht door zee, betrokken en vernieuwend zijn enkele steekwoorden die uitstekend bij ons en onze manier van dienstverlenen passen.
Graag dagen wij jou uit om ons, maar vooral ook onze dienstverlening tijdens kennismakingsgesprek te ervaren.

Waarom Hier Makelaars?

  • Bewezen succes door de inzet van onze verkoopstrategie
  • Alle afspraken zijn mogelijk wanneer het jou uitkomt. Zes dagen per week, overdag en ’s avonds;
  • Breed netwerk door de samenwerking met De Hypotheker Hoofddorp en Nieuw Vennep, dus bij ons een nog groter potentieel aan actieve kopers!;
  • Helder en eerlijk. Wij maken een opdracht tot dienstverlening waarin alle afspraken zwart op wit komen te staan;
  • Uniek! Transparantie van het biedingsproces voor verkoper met ‘online bieden’
  • De mogelijkheid om de koopakte te tekenen wanneer jou het uitkomt met onze digitale tekenservice.
  • Ter optimalisering van onze dienstverlening vindt na iedere aan- en verkoop een onafhankelijke kwaliteitscontrole plaats. Lees de volledige beoordelingen van onze klanten.
9.2 verkoopbeoordelingen
9.4 Aankoopbeoordelingen
Alle beoordelingen

"Ik heb 3 makelaars uit de omgeving uitgenodigd voor een prijsopgave en die waren gelijk.Alleen HIER Makelaars (Dennis)had zijn huiswerk gedaan wat betreft een voorbeeld brochure van een vergelijkbare woning en hij had de kadastergegevens opgevraagd van mijn huis ,zodat hij al goed op de hoogte was van het verkoopobject .Ook de snelle reactie via telefoon en mail vond ik erg prettig!De afspraken waren stipt op tijd en correct tot en met de overdracht bij de notaris!
Een heel goed team!"

Een funda gebruiker Alle beoordelingen

onze medewerkers